Deze zomer hebben we als bestuur van het Naoberfonds Beltrum afscheid genomen van twee bestuursleden: Joyce Ribbers & Erik Branten.

Joyce was al bij de werkgroep, voorafgaand aan de oprichting van de Stichting Naoberfonds Beltrum, betrokken. Vanuit deze werkgroep zijn twee personen doorgestroomd naar het bestuur, te weten Joyce Ribbers en Paulien Boverhof. Zij hebben de andere, toen nog toekomstige bestuursleden gevraagd. In het eerste oprichtingsjaar hebben we als bestuur veel met elkaar gediscussieerd over missie, visie, doelen en richtlijnen. Joyce kon dit als secretaris geweldig, bijna letterlijk, notuleren. Dit kwam de discussie zeer ten goede.
Joyce was een fijn bestuurslid om mee samen te werken; enthousiast, betrokken en gaf duidelijk weer hoe de jongere generatie tegen zaken aankijkt. Belangrijk om hiermee alle doelgroepen goed te kunnen bereiken.
Joyce is intussen verhuist naar Haaksbergen, voor haar reden om uit het bestuur van het Naoberfonds Beltrum te gaan.
Erik was als dagelijks bestuurslid altijd te porren voor vele uiteenlopende zaken binnen het bestuur. Hij was degene die de teksten vanaf onze start scherp beoordeelde, eruit kon halen wat niet klopte en vooral sterk was in het juridische gedeelte waar we tijdens de opstart veel mee bezig waren.
Erik was positief kritisch met de beoordeling van de aanvragen. Hij liet ons altijd weer goed beargumenteren, waarom we de aanvraag met een passend bedrag gingen honoreren.
Zijn verrassende inbreng, altijd klaar staan om een klus op te pakken en droge humor zullen we in het bestuur gaan missen. Hij is met zijn gezin verhuist naar Groenlo, voor hem reden het bestuur van het Naoberfonds Beltrum te verlaten.
We vinden het jammer dat deze twee fijne bestuursleden geen deel meer uitmaken van ons team. En willen ze dan ook bedanken voor hun inzet!
Gelukkig hebben de overgebleven bestuursleden; Thea Nijenhuis, Paulien Boverhof en Pascal te Bogt, goede vervanging gevonden in de personen van Miep Klein Gebbink en Bart Ribbers.