Hierbij willen wij u uitnodigen voor een ledenvergadering van de Raad van Overleg op woensdagavond 19 september 2018 in de KAPPEL v.d. HASSINKHOF te Beltrum. Iedereen is Welkom

Deze extra ledenvergadering is naast de formele benoeming van het bestuur ook het startsein voor Naoberfonds Beltrum. Het Naoberfonds wil u daarbij van harte uitnodigen.
Vooraf zullen volgens de statuten* van Stichting Dorpshuis (de Oude Wanne) het bestaande bestuur en de nieuwe bestuursleden door de ledenvergadering van de Raad van Overleg (her-)benoemd moeten worden. Hiermee kan Stichting Dorpshuis dan overgaan in Stichting Naoberfonds Beltrum.

AGENDA:
20.00 uur
Opening en toelichting door de voorzitter Jos Baak.

20.05 uur
(Her)benoeming van de bestuursleden van de Oude Wanne, zijnde mevrouw Wilma Walterbos en de heren Coen Meulenbeek, Gerard Hartjes en Marcel Huinink. Tevens benoeming van de nieuwe bestuursleden de dames Paulien Boverhof, Joyce Ribbers en Thea Nijenhuis alsmede de heren Erik Branten en Pascal te Bogt.

We zullen afscheid nemen van de bestuursleden: Dini Bouwmeesters en Marietje Huinink, Mevrouw Wilma Walterbos en de heren Coen Meulenbeek, Gerard Hartjes en Marcel Huinink zullen na de statutenwijziging aftreden zodat het Naoberfonds Beltrum met de volgende bestuursleden van start gaat: dames Paulien Boverhof, Joyce Ribbers en Thea Nijenhuis alsmede de heren Erik Branten en Pascal te Bogt.

Rondvraag

Sluiting door de voorzitter

Onthulling van Het Naoberfonds Beltrum
Op een creatieve manier nemen de bestuursleden van het Naoberfonds u mee naar alle ins en outs van het fonds. Daarna bent u volledig op de hoogte van deze bijzondere aanvulling voor Beltrum, om Beltrum nog sprankelender te maken!
* De statuten van de stichting Dorpshuis kunt u opvragen bij het bestuur van de Raad van Overleg Beltrum

Stichting Noaberfonds Beltrum, voor sprankelende ideeën die een financieel steuntje in de rug verdienen!

 

One thought to “Woensdagavond 19 september: Onthulling Stichting Naoberfonds Beltrum”

  • Een WordPress commentator

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Comments are closed.