Over Stichting Naoberfonds Beltrum

Door de verkoop van de “oude” De Wanne is geld beschikbaar gekomen, dat ten goede komt aan de gehele Beltrumse bevolking. Om dit geld op een goede manier te laten terugvloeien in het dorp is een stichting opgericht: Stichting Naoberfonds Beltrum. Een onafhankelijke stichting met als doel om Beltrummers, Beltrumse verenigingen of stichtingen die een sprankelend idee hebben dat van meerwaarde is voor ons mooie dorp, te motiveren met een financieel steuntje in de rug. Dus loop jij rond met een innoverend plan, twijfel dan niet en meld je aan!

Laatste nieuws over Naoberfonds Beltrum

Zie hieronder het laatste nieuws en welke projecten een financieel steuntje in de rug hebben verdiend!

Bestuursleden van de Stichting Naoberfonds Beltrum

 

Even voorstellen: Wij zijn Paulien, Miep, Bart en Pascal; bestuursleden van de stichting Naoberfonds Beltrum. Een stichting die er is voor Beltrum en die de Beltrumse bevolking middels een financieel zetje in de rug aanmoedigt om sprankelende en innoverende ideeën werkelijkheid te laten worden. Zo zetten we samen ons nu al zo mooie dorp nóg meer op de kaart!

Paulien Boverhof
Paulien Boverhof

Voorzitter

  Thea Nijenhuis
  Thea Nijenhuis

  Penningmeester

   Miep klein Gunnewiek
   Miep klein Gunnewiek

   Secretaris

    Bart Ribbers
    Bart Ribbers

    Algemeen bestuurslid


     Pascal te Bogt
     Pascal te Bogt

     Algemeen bestuurslid

      Meer weten? Neem contact met ons op!

      Mocht je iets niet kunnen vinden op deze website of heb  je een vraag; neem dan contact op via onderstaand invulformulier. Over al dan niet toegekende financiële bijdragen doen wij individueel geen mededelingen.
      CONTACT
      Secretariaat: Heelweg 6,
      7156 NJ Beltrum
      KvK: 41039648
      IBAN: NL96 RABO 0105504548
      RSIN: 008547531

      Onze Naobers

      Naoberfonds Beltrum is blij ook wij op draagvlak kunnen rekenen van onze eigen naobers. Naobers zijn partijen die ons (structureel) financieel ondersteunen zodat wij de initiatieven kunnen steunen. Ook naober worden van Naoberfonds Beltrum. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.   Naoberfonds Beltrum Naobers:
      Stichting Volksfeest Beltrum
      Schietvereniging Nieuw Leven