Tijdens deze tijden van Corona hebben we jullie gevraagd om je heen te kijken en te kijken of je het leven van een ander mooier kan maken in deze bijzondere tijden. We zijn blij verrast met hoeveel sprankelende en liefdevolle reactie we hebben ontvangen.
Hieronder tref je wel een hele mooie aanvraag die we graag met jullie willen delen:
Mireille Koster heeft ons benaderd met een bijzonder liefdevolle aanvraag voor haar buren. September 2019 zijn ze vanuit de buurt van Den Haag naar Beltrum verhuisd. Alle twee pendelden ze een paar keer per week op en neer naar het westen ivm werk en de zorg voor (haar) moeder. Wel hebben ze echt hun plek gevonden in ons dorp.
Corona heeft het gezin helaas zwaar getroffen, waardoor Mandy op zoek moest naar een andere baan en Carlo heen en weer bleef pendelen naar het werk, ook was er sprake van overlijden en ziekte in de familie. Blij zijn ze met de ruimte die ze hier hebben, maar de afstand is groot en contacten in de buurt zijn toch minder door Corona. Dit alles hakte er nogal in.
Het gezin geniet enorm van de dieren in de wei, net als de rest van de buurt. Een wens van het gezin is om twee extra hindes bij in de wei tussen de Dorpsstraat en de Kampstraat te zetten. Deze wens hebben we als Naoberfonds Beltrum kunnen realiseren door een bijdrage van 150 euro te doen.
We willen Mireille bedanken voor haar sprankelende en inspirerende aanvraag en we willen Mandy en Carlo middels de bijdrage een hart onder de riem steken namens de Beltrumse bevolking!
Laat je inspireren en doe een aanvraag bij het Naoberfonds om ons prachtige dorp nog meer te laten stralen!
De Hindes