Eind 2018 heeft het Naoberfonds jullie uitgedaagd om Beltrum positief in de landelijke media te promoten. In december 2018 is dit twee organisaties uit Beltrum gelukt.

De Stichting Survivalrun Beltrum heeft met een artikel gestaan in het landelijke magazine Runner’s World. Runner’s World is een hardloopblad in Nederland en Belgie, met een oplage van bijna 40.000 per uitgave. Voorzitter van de survival, Mark Ribbers, nam de cheque in ontvangst van Erik.

Ook de KBO, afdeling Beltrum, heeft de landelijke media gehaald door met een artikel in het kbo-pcob magazine. Het magazine heeft een oplage van 260.000 per uitgave. Rikie Scharenborg nam namens de KBO, afdeling Beltrum, de cheque in ontvangst van Joyce.

De actie om 100 euro te verdienen met het profileren van Beltrum in de landelijke media is ten einde.
Aanvragen tot 31 maart worden na het eerste kwartaal beoordeeld, we worden graag verrast!